mandag, januar 01, 2007

Godt nyttår

Godt nyttår alle. Hva har skjedd siden sist? Hvilke halsbrekkende, vanvittig spennende begivenheter har beriket min tilværelse?

Fredag var jeg, mor og far på besøk hos tante Karin i Oslo, hvor vi i samvær med kusine 1's mann og 2-årige sønn, samt kusine 2 og kusine 2's samboer nøt et etter min mening fortreffelig måltid bestående av diverse sjømat, blant annet hummer. Det hadde jeg aldri smakt før. Det smakte salt, og ellers middels godt. Like greit, ettersom jeg med min hybeltilværelse neppe ville kunnet finansiere et overforbruk av hummer. Hummer koster masse penger, og dessuten består halvparten av uspiselige hummer-som-ikke-er-kjøtt-greier. Og spesielt like greit siden min finansielle situasjon allerede er tynget av min Meierienes Premium Appelsinjuice-avhegighet.

(Nå slutter bruke-vanskelig-språk-delen. Angående det, beklager. Jeg bare måtte.)

Lørdag var jeg på kino med Reidar og Sean, som jeg kjenner fra videregående. Virkelig fin kveld! Kjempegøy å treffe igjen folk jeg ikke har sett på lenge. Reidar hadde jeg ikke sett siden FØR Toneheim. Og det er lenge siden det... Høydepunktet på kvelden var nok da jeg fortalte om tante Karins juletre; minimalisme i særklasse. Det vil si, ikke juletre, men gulvlampe med juletrelys. Classy... Det hele minnet meg om en Seinfeld-episode, hvor faren til George (han som også er faren til Doug i Kongen av Queens) fant opp en ny høytid, med det velklingende navnet "festivus". Festivus var ment å erstatte julen som høytid. Festivus hadde ikke juletre, men istedenfor, en aluminiumsstang. Og ikke minst, festivus (jeg liker det ordet) hadde ikke noe julemåltid i tradisjonell forstand. Festivus-måltidet gikk ut på at alle skulle sitte rundt bordet og fortelle hverandre hva de hadde vært misfornøyd med hos de andre personene i løpet av året som hadde gått. For ikke å snakke om prøvelsene... Hehe. Artig. Ellers hadde jeg min fulle hyre med å oppdatere Reidar om hva som hadde skjedd på Toneheim, noe som tok store deler av kvelden. Vi så Casino Royale. Den var middels bra syns jeg.

En eller annen dag (husker ikke hvilken) tente jeg bål i skogen. Det var koselig. Bare at bålet var lite, og brant dårlig. Jeg drakk masse kaffe, og fikk litt av et koffeinsjokk, kan dere tro. Jeg ble sittende en stund å se på bålet. Så langt alt vel. Men så kom det TÅKE. Og så ble det MØRKT! På tide å dra hjem, men jeg så ikke en hånd foran meg, og snublet og datt hele tiden. Så kom det uunngåelige: Jeg kom til å tenke på HUFSA - THE RING - VILLMARK - THE GRUDGE - POMPEL OG PILT - BOOGEYMAN - HJELP - AAAAA - SKJERP DEG FOR FAEN DU ER 20 ÅR. Menmen. Kom meg jo hjem, om noe redusert.

Hei og hopp. I morgen skal jeg til Sindre (videregående) og se sære filmer og drikke ildvann.

Hei og hopp. På onsdag skal jeg kanskje til Oslo og besøke Mats (siviltjeneste) og Mathias (kjip). Blir gøy!

Hei og hopp. Kanskje jeg skal se Saw (grøss og gru) hos Reidar en av disse dagene.

Hei og hopp. Godt nyttår.